1:1 begeleiding

Ik draag als Sisterhoops teamcaptain vele petten, en éen van mijn favoriete is die van embodiment coach.
Via de Body & Mind Language methode begeleid ik jou in een 1:1 traject, om lekkerder en zelfverzekerder in je vel te komen zitten. Mijn aanpak is gericht op zowel mindset & het trainen van je brein 🧠, zoals negatieve self-talk aanpakken, als ook somatisch. Da’s een duur woord om te zeggen dat ik je sowieso zal uitdagen met lichaamsgerichte oefeningen, om uit jouw huidige comfortzone te komen en je bewegingspatronen te doorbreken.
Call me a break through babe 😏

De Body & Mind Language (kort: BML) gaat ervan uit dat jouw lichaamshouding een relatie heeft tot je levenshouding. Dus hoe jij in het leven staat, zie je terug in hoe jij jezelf letterlijk draagt. Durf jij je rug te rechten, of ben je gewend je schouders ’n beetje te laten hangen?
Dat alles geeft informatie over je innerlijke wereld.

Door in de coaching gesproken taal & lichaamstaal aan elkaar te koppelen, kom je tot een diepere laag van bewustwording. De overtuiging “Ik moet altijd m’n best doen” kan bijvoorbeeld als resultaat hebben dat je al-tijd AAN staat.
Omdat het zo fysiek is, kun je ervaren wat het betekent, wat het effect is, van altijd aan staan. En wat er gebeurd wanneer je een andere houding aanneemt dan je altijd gewend bent.


Deze coaching helpt DUIZEND-EN-EEN-DINGEN maar vooral met feelin‘ yoself, meer op je intuïtie durven leunen, de wijsheid van je lichaam als leidraad

Wat je altijd mag verwachten
– eerst een online intake (via een vragenlijst)
– daarop maak ik een gepersonaliseerde sessie
– de sessie zelf bestaat uit een fysieke warming up, oefeningen, stukje reflectie ✍🏽

Je gaat niet alleen weg met opgedane waaaajowww inzichten 💡, maar ook met waardevolle praktische oefeningen, die je ook thuis en juist zelfstandig in je dagelijks leven kan inplannen.

CHAI Coaching & bodywork zit in Stories aan de Keizersgracht 394 in Amsterdam. Dit is een plek waar meerdere psychologen en coaches zijn gevestigd en een omgeving hebben gecreëerd die voor jou warm, ontspannen en welkom aanvoelt.
Een consult van 2 uur boek je hier: de kosten bedragen 225,- en kun je inplannen op
Maandag, Woensdag & Vrijdag.